Volwassenen

Mis je soms balans & plezier?

Je bent niet alleen…

Voel jij dat je soms wat balans mist in je leven of je niet zo goed weet wat nu eerst te doen? Ben je soms overprikkeld of geraak je niet in actie? Kan jij niet doen wat je wenst omdat je motorische of sensorische problemen hebt? Of is je levensdoel of de zin van je leven nu niet duidelijk voor jou? 

Ook als volwassene kan het leven uitdagingen en situaties brengen waarin het nodig is om een nieuwe balans te zoeken zodat we met plezier in ons leven kunnen staan. 

Ik weet dat het anders kan!

In mijn dagelijks leven vind ik nu vaak zelf oplossingen om vanuit mijn kracht uitdagingen te overwinnen en balans te vinden. Er waren ook periodes dat het moeilijker ging. Ik stond bv. in 2016 voor de deur van een burn-out en stapte er niet door, in 2009 was ik een vermoeide mama met relatieproblemen, in 1994 had ik rugklachten en kon niet meer recht staan…

Mijn uitdagingen overwinnen was een weg van informatie uitwisselen, mezelf laten begeleiden en inspireren, cursussen volgen, … Ik begon het boeiend vinden om nieuwe dingen te leren, om zelf te groeien en verder open te bloeien.

Vroeger vond ik het leven vaak niet zo leuk. De laatste jaren heb ik meer en meer plezier in het leven en kan genieten van de groei en ontwikkeling die ik doormaak.

Voor mij is het verhaal van hoe wij prikkels verwerken voor iedereen belangrijk. Zonder prikkels of door ons af te sluiten van prikkels kunnen we niet leven of bewegen, kunnen we geen balans of plezier ervaren. Of we nu rust willen vinden of actie willen ondernemen, onze kracht of talenten willen inzetten, zin in het leven hebben… Het is altijd handig om te weten welke prikkels je hiervoor nodig hebt. 

Ook als volwassene kan het leven uitdagingen en situaties brengen waarin het nodig is om een nieuwe balans te zoeken zodat we met plezier in ons leven kunnen staan. 

Wij willen ook jou meer en meer balans en plezier in je leven gunnen!

 Laat ons samen op zoek gaan naar een weg hier naartoe.

Zet de eerste stap naar meer balans

Heb je vragen? Of wil je graag een afspraak inplannen?

Wij leren je graag kennen

en helpen je graag verder op basis van waar jij het meeste nood aan hebt.